Utama > Blogging, Kotak Fikirku > Blogging Semakin Popular

Blogging Semakin Popular


Sekarang ini boleh dikatakan semua orang ada blog, sekurang-kurangnya satu ataupun lebih. Blog di internet ni dah jadi banyak macam cendawan tumbuh selepas hujan.

Ada yang buat blog sebab nak tulis diari kehidupan dia, nak berdakwah, nak tulis cerita, nak lepaskan rasa tak puas hati, dan tak kurang juga yang nak buat duit.

Sebenarnya blog mempunyai kuasa besar untuk membantu kita. Memiliki blog bukanlah kerja yang susah sebenarnya, tapi yang susah adalah untuk me’maintain‘kan blog tu terutamanya blog yang tujuannya untuk buat duit.

Blog ni merupakan blog pertama berbahasa ibunda aku tapi merangkap blog yang ke-5 yang aku ada. Dah hampir setengah tahun aku melibatkan diri dalam dunia blogging ni. Banyak juga aku timba pengalaman dari cara nak sign up untuk buat blog baru dan juga kepada cara-cara untuk mengedit layout dan meningkatkan traffic ke blog.

Adakah anda berminat untuk tahu lebih lanjut tentang keupayaan blog yang sebenarnya?

  1. Mei 4, 2020 at 11:42 am

    After knowing the system, this player could are one there are many online casino winners. And also that have place up one more cost-efficient alternative unit side bet.

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: