Arkib

Archive for the ‘Fotografi’ Category

Get Connected!

Salam.

Hanya untuk memberitahu, korang boleh lihat segala foto yang aku snap di Flickr (fazliana zawawi) atau di photoblog aku, Shutter Maniac.

Dan segala updates, aku akan letak di Twitter (fazlianazawawi).

Harap maklum.

View Original Post to rate!

Advertisements

Ingat-ingat

Saya Suka Fotografi

Memang aku suka pun tangkap-tangkap gambar. Alhamdulillah, rezeki aku ada dan dapat memiliki satu Nikon D60 pujaan hati. Aku tak pandai pun nak amik gambar yang artistik tapi aku cuba sikit-sikit nak improve. Jadi aku pun buat la keputusan untuk membuat satu photoblog untuk aku sematkan gambar-gambar yang aku rasa best.

Silalah selalu jenguk-jenguk photoblog aku ni. Ni link dia:

  • http://fazlianaphotography.wordpress.com