Blog Bahasa Arab


Aku selalu browse internet. Pagi ini sedang aku asyik menjelajahi lorong-lorong kecil di dunia internet ni, aku jumpa satu benda yang tak pernah aku temui sebelum ini. Blog di dalam Bahasa Arab.

Semuanya di dalam Bahasa Arab kecuali iklan dari Google Adsense dan juga satu widget Twitter. Aku kagum melihat blog itu walaupun aku tak faham apa yang ditulis.

Apa yang aku dapat dari tab blog tersebut, penulis yang bernama Hassan Mughal ini menulis tentang Islam, Sejarah, software, dan lain-lain yang aku tak faham.

Berikut aku lampirkan snapshots blog tersebut:

Photobucket
Paparan header blog

Photobucket
Paparan sidebar dan content blog

Kalau korang nak tengok sendiri, klik sini.

Untuk pengetahuan korang, aku pernah berurusan dengan penulis.

  1. frontier internet
    Julai 7, 2013 at 1:54 pm

    Hi, its fastidious article about media print, we all be aware of media is a enormous source of facts.

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: